At opnå en dårlig kredit Business lån

Virksomhedsejere med dårlig kreditværdighed kan finde det vanskeligt at opnå et lån til erhvervsmæssige formål, såsom udvidelse eller til at investere i et nyt produkt. Fordi långivere fokuserer primært på personlige kredit score for business lån, du har brug at fokusere dine anstrengelser på at gå til den rigtige långiver for en dårlig kredit business lån.
Dårlig kredit business lån er tilgængelige for virksomhedsejere, der ikke ønsker ellers kvalificerer dig til en konventionel virksomhed lån. Før der ansøges om en långiver, tage nogle vigtige skridt til at øge dine chancer for at få en dårlig kredit business lån.
1. skrive en sund forretningsplan.
At have en sund forretningsplan er dit største aktiv i at opnå en dårlig kredit business lån. Planen skal udfyldes og skal repræsentere din virksomhed i detaljer. Nærmeste opmærksomme på din virksomheds Resumé, der er anført i begyndelsen af forretningsplanen. Resuméet er generelt en til tre sider i længden, og oplysninger om din virksomheds ledelseserfaring, markedsføringstiltag og mål, forretningsmæssige mål, og andre oplysninger om virksomheden. Hvis långiver kan lide hvad de ser i dette resumé, vil de læse på.
2. leje i stedet købe, business plads.
Hvis du ansøger om dårlig kredit business lån, kigge efter attraktive business udlejningsejendom, der passer nemt ind i din virksomheds budget. Långivere fordel virksomheder, leje eller planlægger at leje business plads i stedet for at købe en bygning, især for virksomheder, der er i de tidlige stadier af udvikling, og ofte vil godkende dårlig kredit business lån fastsat plads er lejet stedet købt . Dette er, at långivere foretrækker at se en virksomhedsejer, der investerer i aktiver, der genererer indtægter for virksomheden, såsom opgørelse og udstyr. Långivere også rynke panden på dyre renovering omkostninger leje plads, hvis virksomheden er en ung eller nystartede virksomhed.
3. gennemgå dine kreditrapporter.
Kontrol dine kreditrapporter fra Experian, er Equifax, og Transunion en vigtig start til ansøgningsprocessen for en dårlig kredit business lån. Din kreditrapporter kan cue du på hvad långiver vil se, så snart du ansøge om en dårlig kredit business lån. Når du få kopier af dine kreditrapporter, gennemgå alle oplysninger, herunder dit navn, adresse, telefonnummer og CPR-nummer for at sikre, at de er korrekte. Derudover kontrollere din fortegnelse af kreditorer. Hvis der er lister, som du ikke kan genkende, skal du indberette dem til kredit-bureauet. Derudover hvis der er forhandlere, der blev overgivet til en ægtefælle efter skilsmisse, eksempelvis rapportere dem så godt. Kredit-bureauer vil kontakte kreditorer med disse stridigheder. Kreditorerne får en periode på 30 dage til at reagere og kontroller, at gælden er ægte, eller hvis de er faktisk fejl, de er forpligtet til at fjerne listerne fra dine rapporter. Hvis der modtages ingen svar, når du filen din dispu!
te, kredit-bureauet er påkrævet ved lov til at fjerne disse lister fra dine rapporter. Kræve, at kredit-bureauet rette disse fejl straks.
Hvis din kredit rapport viser legitime forsinkede betalinger eller konkurser, omfatte et brev med dårlig kredit lån forretningsprogrammet, forklarer omstændigheder disse maerker mod dig, og hvordan situationen har ændret sig for dig. Dette kan reducere virkningen af disse negative programoversigter. Være ærlig med långiveren! Forsøger at skjule dine tidligere kredit problemer er den hurtigste måde at få din dårlig kredit business låneansøgning kasseret.
4. Overvej en lille långiver.
Større banker er ikke nødvendigvis det bedste sted at ansøge om en dårlig kredit business lån, og faktisk kan nogle gange være det værste sted at anvende. Mindre banker og kreditforeninger er ofte mere tilbøjelige til at finansiere virksomheder i deres samfund, selv dem, der gælder for en dårlig kredit business lån, og deres lån officerer er mere tilbøjelige til at give dig individuel opmærksomhed og lytte, mens du oplyse din sag. Hver undersøgelse af din kredit rapport generelt reducerer din kredit score med fem punkter, så vælg din långiver omhyggeligt før der ansøges om en dårlig kredit business lån. Spørge långiver til at gennemgå din situation før trække en kredit rapport. Hvis de mener, at forslaget viser stort potentiale, mens at være ærlig med dem om din dårlige kredit, og långiver føles at lånet kunne godkendes, har du nået et sikkert punkt for at bevæge sig fremad og mulighed at anmode om din kredit rapport.
Dårlig kredit business lån kan nogle gange være vanskeligt at opnå, så vær opfindsom på hvor du får dit lån.
A. overveje et hjem ansvarlig lånekapital.
Friværdi lån kan f.eks bruges til forretningsformål. Men husk på at hvis virksomheden mislykkes, kan du også være risikerer at miste dit hjem, hvis betalingen ikke sker.
B. Overvej arbejder med et speciale långiver.
Nogle långivere har specialiseret sig i dårlig kredit lån, business for højrisiko iværksættere. Disse lån normalt har høje renter, men kan nogle gange tilbyde en bestemmelse for at sænke hastigheden, når virksomheden viser positiv pengestrøm og låntager demonstrerer evne til at betale gælden.
C. tilgang den Small Business Administration.
Small Business Administration (SBA) har en bred vifte af låneprogrammer til at hjælpe virksomhedsejere og potentielle virksomhedsejere. SBA yder ikke lån, men snarere, garanterer et lån, at mindske långivers risiko for udlåner dig penge for dårlig kredit business lån. SBA også vedligeholder en liste over business-venlige banker. For mere information, kontakt din lokale SBA office eller besøge sba.gov.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.