Cykelhjelm love og uddannelseskampagner: En evaluering af strategier for at øge børns hjelm Brug

Men når en uagtsom bilist kommer til skade for en cyklist, der ikke bærer hjelm, er det præcis, hvad der sker. Teksten og tegninger inde i bogen fange så langt bedre end den kedelige fotografi af en cykeltasker, vandflaske, hjelm, kort og handske, som Sierra Club vælger til forsiden af denne bog. Jeg er virkelig ikke den tilsigtede publikum til en bog som denne, som jeg har rejst på cykel siden før den første udgave af denne bog var ny, og alligevel fandt jeg stadig denne bog at være vidunderligt organiseret og komplet. Medarbejdere vil stadig arbejde, hvilket gør tingene bedre lidt efter lidt for cyklister i Seattle. Cascade bragte Mia Birk her til Seattle for at fortælle os, at hvis vi holder på det, lidt efter lidt, vil tingene blive bedre. Hvis rejser solo mange rejseselskaber kan finde en værelseskammerat til at holde priserne lave. Fuldstændige oplysninger om resultaterne kan findes i “Performance analyse af de beskyttende virkninger af cykelhjelme under indvirkning og knuse test i pædiatriske kraniet modeller. Laboratorieundersøgelse,” af Mattei og kolleger, offentliggjort i dag online, forud for print, i Journal of Neurosurgery: Pediatrics.

Denne hjelm har et enkelt design og en nem pasform til rytteren, der foretrækker sikkerhed og beskyttelse af en klassisk cykelhjelm uden den ekstra bulk eller kompromitteret ydeevne. At vores primære interaktion med det ikke er relateret til dens sikkerhedsfunktion; det er de andre ting udover beskyttelse: komfort, ventilation, vægt og stil. Det betyder også, at det ikke er nær så dyrt som andre cykelhjelme! Oakley gør premium hjelme, høvding cykelhjelm – cykelairbag.dk – som ofte anvendes i de varme sommerdage på grund af deres gode åndbarhed. Hver dag frivillige er derude førende forlystelser. Selv lange cykelture viser sig at være meget lettere at opnå, fordi specielt i en cykel trailer for to børn er det endda muligt for dem at lege med deres legetøj. Det kan synes vanvittigt simpelt, men børnene elsker vogne.

Howard County loven kan betragtes som en vellykket model af en strategi for at øge børns hjelm brug. Cyklister bør altid ride på højre side af vejen; det er loven; stop ved stopskilte og rødt lys; bruge en forlygte om natten (også gavnlig om dagen). En gruppe på ti cykelhjelme, repræsentant i størrelse, stil og udgifter til dem, der ville være egnet til at deltage i en ungdomshjelm brug opmuntring program, blev evalueret for sikkerhedsegenskaber. Det kan være en fantastisk måde at lære et barn om sikkerhed og ansvar. Vi har nu internetfora til at diskutere vores ture, kan vi spore vores ruter ved hjælp af GPS og Adventure Cycling Association har kortlagt tusindvis af flere miles af ruter, men lokke af den åbne vej er stadig den samme.

2012, ifølge Governors Highway Safety Association. I 1991 blev 196 000 hovedskader i forbindelse med cykler rapporteret af National Electronic Injury Surveillance System (NEISS), en del af Consumer Product Safety Commission, Washington, DC. Her på Road Bike Rider, mener vi, det vigtigste træk ved en hjelm er at beskytte dit hoved. Vi driver vores venner til vanvid, når de indser, at vi ikke tænker præcis som dem. Det er slet ikke fantastisk, at en 13.000 medlemsgruppe som Cascade vil, ville det være forbløffende, hvis det ikke gjorde. Folk diskuterer effekten og værdien af grupper som Critical Mass. Med et kritisk øje, ville jeg finde mig selv at spørge “ja, men nævner han alkohol ovne?” Jep, han gør, ikke kun nævne kommercielle ovne, men peger sine læsere til et par instruktion sider på internettet for dem, der kan lide at lave deres egne ting. Han forklarer grundlæggende vejsidereparationer, campingfærdigheder og ting som logistikken ved at transportere din cykel før og efter din tur.

Han forklarer de forskellige typer af cykelture en person kan gøre fra kommercielle ture til tag-til-tag og uafhængige cykel camping ture. Han diskuterer en række cykler, forklarer både pasform og funktion, fortæller ikke bare hvilke muligheder der findes, men hvorfor en person kan vælge en cykel eller komponent frem for en anden. En ting er dog sikkert, og det er, at som en voksen i USA, er det ikke obligatorisk for dig at bære en hjelm. I denne alder af Internet spekulerer, har Raymond Bridge skabt en bog, der gør de ting, som bøger stadig gør bedst: han har skabt en kompakt, klar guide, der kondenserer et væld af praktiske how-to information i en bærbar, organiseret form.