Direkte lån 101

Direkte lån er let, fleksibel og praktisk. En direkte lån er et lån med en långiver til en kunde uden brug af en tredjepart. Denne type lån giver långiveren til at have større diskretion i fordelingen af lån. Långiver er typisk US Department of Education snarere end en bank eller pengeinstitut. Den føderale regering giver fire typer af direkte lånefinansiering.
Disse direkte lån varierer i kriterier og tilbagebetaling tidsplaner:
• Den føderale direkte subsidierede Stafford/Ford lån er en direkte lån, hvilket betyder, at du ikke betale renter på lånet, mens du er skole mindst deltid. Denne særlige form for direkte lån er baseret på den studerende finansielle behov i overensstemmelse med føderale regler.
• Den føderale direkte subventionerede Stafford/Ford lån er en direkte lån regeringen gebyrer du interesse, mens du er i skole. Studerende behøver ikke at være i yderste finansielle behov til at modtage denne type lån.
• Den føderale direkte PLUS lån er en direkte lån designet til forældre uden en negativ økonomisk historie, der ønsker at låne penge til deres afhængige studerende. I rækkefølge for en studerende at være afhængige af han eller hun kan ikke være 24 år eller ældre, en kandidat eller professionel studerende, en person med juridisk pårørende, sjældne eller en menighed af retten. Forældre til uafhængige studerende er ikke berettiget til at ansøge om denne type lån.
• Føderal direkte konsolidering lån er en konsolidering af en eller flere føderale lån kombineret i et direkte lån. En enkelt månedlig betaling er foretaget til US Department of Education. Det er at den studerende fordel at konsolidere, på grund af lavere renter.
Direkte lån giver dig enkelhed om at have en kontakt til bekymringer med din finansielle bistand. Du er i stand til at få adgang til oplysningerne om den direkte lån online 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Du får fleksibilitet til at vælge dine indstillinger for tilbagebetaling og er i stand til at ændre din tidsplan, efterhånden som dine behov ændres.

Comments

  1. Jalisa Delmolino

    hello!,I like your writing so much! share we communicate more about your article on AOL? I need a specialist on this area to solve my problem. May be that’s you! Looking forward to see you.

Leave a Reply

Your email address will not be published.