Hvordan En Familie På Fem Liv På 850 Kvadratmeter

Richard Født, co-creator af Pod Hoteller, som har meget små værelser, siger designere har lagt på hylder og skuffer under senge samt kroge rundt i lokalet for at maksimere plads. Det har seks underbeds skuffer. Denne Fuld Størrelse Seng med Skuffer er lavet med hjælp af hickory finér og vælg hårdt træ. Skab døre og kommoder er ved at forsvinde, kroge bliver mere og mere fashionable og bed tjener et dobbelt formål, med plads nedenunder til tasker. Aliya Kahn, en designer til Marriott, siger designere er meget opmærksomme på de typer og størrelser af tasker, der er folk, der rejser med. “Du er nødt til at konstruere alt, hvad der går ind i et rum,” siger han.

Business Meeting - Morning Brief

har du Brug for en ekstra skuffe? Boom dette 5-skuffe kommode kommode fra Overstock giver dig netop det. Millbrook Senge begrænset fortsætter deres rejse til at give den brede forskellige kunder med kvalitet og pålidelig bed produkter siden 1946.Denne, omkring 65 år, erfaring på varer i seng til gavn for de kunder, har gjort firmaet til enhed for alle typer af senge, så mindst én af dem kan bedst egnet til enkelte individer. Helt sikkert et valg for tweens og teenagere, og denne enkle køjeseng også giver dine børn rig mulighed for at dekorere og opgradere det i deres egen unikke måde. Sleep Inn, en del af Choice Hotels familie, tilføjet en bagage bænk, reduceret antallet af skuffer, og designet et delvist åbent skab.

Mange af værelserne bliver mindre, især som hoteller introducere nye mærker, der appellerer mere til de yngre rejsende, der ikke kan tage på ture med stor bagage. Plus flere rejsende er at tilbringe tid i lobbyer eller uden for hotellet grænser i forhold til 3. Skrivebord. Nogle skriveborde er bare større og større versioner af en nat tabel. 8. Trin skammel. En repurposed trin skammel er en smart, budget-venlige og pladsbesparende erstatning for en nat tabel. Stak dem sammen, og læg en robust bakke på toppen for en sjov DIY nat tabel. Se for en hylde bredt eller dybt nok til at holde en lille sengelampe og bog, og hænge det på samme højde som toppen af din madras.

Vælg et stykke, der handler om den samme højde som toppen af din madras, i en bredde, der er egnet til den plads ved siden af din seng. Hylder flankerende sider af sengen optræder ofte indbygget og ser bedst, når de er samme størrelse og stil. Selv hall skabene kan have indbygget i skabe eller ekstra hylder i bunden til at rydde op i nogle af de rod i der. Du kan bruge en lignende plastik kar, der kan fungere som en improviseret tabel til at holde den foldede jeans og T-shirts, som du kan bære på daglig basis. Hylder i skab kan også fungere som hans legetøj rum.

design af flydende hylder i dag gå ud over den enkle, hvide eller træ rektangler vi har lært at kende. Stilfuld hylder kan findes i blank nuancer og en lang række forskellige former, og kan også funktion nyttig opbevaring muligheder. De kan findes polstrede, eller på læder eller træ. Hovedgærdet kan være polstret eller polstret med læder eller det kan være træ med nogle stilfuldt design på det. Hvis du kan finde en forhandler, der er en distributør for en række forskellige møbelproducenter, senge med skuffer så meget desto bedre. Træt af at kigge på dem, rubrik fjedre så? Dette betyder, at hvis du har et pund af orme, så bliver du nødt til at producere en halvdel af et pund af mad til at understøtte dem hver eneste dag.