Risiko og aktiehandel gebyrer: de to hindringer at overvinde, hvis du ønsker en vellykket handel karriere

Du kender den gamle vittighed:
“Hvordan kan du gøre en million i aktiemarkedet? Start med to millioner?”
Der er ingen vej udenom, risiko og aktiemarkedet gebyrer er en del af handel, at du ikke kan undgå. Men du kan styre din risiko. Du kan også administrere kurtage aktiehandel gebyrer, spiser løs på din handel float. Alt det kræver er nogle planlægning og at gøre gode valg.
Hvis du tror, du er klar til at begynde at handle, se nøje på hvor du får dine penge fra. Måske du har været overvejer trading for et stykke tid og opbygget nogle besparelser. Det er god planlægning. Eller måske du overvejer at låne penge. Dette er normalt en dårlig idé. Maxing ud dit kreditkort er en hurtig og nem måde at få kontanter, men effekten kan være ødelæggende.
Det er svært nok at bekymre sig om trading overskud sammen med aktiemarkedet afgifter du skal betale. Men bekymre sig om gældsbetjening på dit kreditkort bygger for meget stress. Du bliver også beskæftiger sig med at foretage betalinger til at være bekymret for god handel. Don Miller taler om dette i Trading markeder verden mødes handlende, når han fortæller nye erhvervsdrivende at bekymre sig om handel godt, ikke at tjene penge. En af de bedste måder at lære handelssystem er at begynde på deltid. Dette giver dig mulighed at finpudse dine færdigheder, mens du stadig har en indtægt. Som en erhvervsdrivende, du har brug at realisere den risiko du tager ved blot at sætte pengene ind på markedet.
Med gode penge forvaltning, vil du kunne begrænse din risiko. Men, der er en form for risiko, der kan minimeres, og det er “markedsrisiko”. Dette er risikoen for, at markedet ikke kan være der i morgen. Bare ved at sætte penge i markedet du bringer det i fare, så sørg for du kun handle med penge du er villig til at tabe. Dette er ikke til at sige, at du vil miste hele din kapital – det er bare for at sige, at du skal være i stand til at fokusere på handel, ikke handel for at tjene penge. Se, du kan kun gøre dette, hvis du arbejder med penge du har råd til at tabe.
Når du har fået din kapital sammen, kan du overveje den næste barriere for handel, stock trading gebyrer. Selv om der er ingen perfekte mængde af kapital at begynde at handle med det er vil ingen hemmelighed, at jo større handel float du begynder med, jo nemmere det er at handle og den mindre procentdel af aktiehandlen gebyrer du skulle betale. Dette skyldes de enkelt største udgift i trading – kurtage stock trading gebyrer.
Alle mægler har mange forskellige aktiehandel gebyrer, men mange opkræve flad aktiehandel gebyrer pr. handel. Disse fladt stock trading gebyrer er lettere for erhvervsdrivende med større fond størrelser. For eksempel, for at opnå en bedre forståelse for hvordan stock trading gebyrer arbejde, lad os overveje to forhandlere. Man starter med en åbning position på $1.000 og andet er begyndt med en åbning position på $10.000. Alle forhandlere er opkrævet flad aktiemarkedet gebyrer på $100. Så har vores første forhandler, med en holdning af $1.000 at gøre tilbage ti procent af hans float på hver handel, før han bryder selv. Men vores anden erhvervsdrivende kun har til at indse en én procent gevinst for at nå sin rentabilitetstærsklen. Dette betyder ikke, at du ikke kan begynde at handle med en mindre float, men hvis du gør det du er til lidt af en ulempe.
Du kan dog bruge din handel float størrelse til at hjælpe med at bestemme dit system for handel. Hvis du har en meget lille handel float, anbefales det, at du ser på en langsigtet system. Med en langsigtet system, vil du pådrage sig langt færre aktiehandel gebyrer. En kortsigtet system, hvor du får masser af købe og sælge signaler vil tygge op din handel float meget hurtigt med omkostningerne ved de forskellige aktiehandel gebyrer.
Dette er grunden til, at kortsigtede systemer, såsom daytrading, er bedst egnet til større handel størrelser – det er nemmere på aktiehandel gebyrer. Jeg faktisk anbefale, at når du begynde at handle som du ser på en mere langsigtet system. Du kan administrere en langsigtet system mens du stadig arbejder fuld tid. Når du har succes med den langsigtede tidsramme, kan du se på vej til en kortsigtede system og fokusere mere tid på din handel.
Du kan sukkerærter både risiko og aktiehandel gebyrer med planlægning, og ved at gøre gode valg. Dit niveau af kapital vil blive fastsat af hvad du har råd, og hvad du er komfortabel at risikere. Hvordan at kapital vokser vil blive fastsat af tidsrammen systemer din planlægning at handle, og instrumenterne, du handler med. fra vinterens golde ørken de os for hurtigt!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.